bayi songsang

Salam, saya dah cecah 32 week, nurse check perut dia cakap, macam breech, anak keadaan songsang kepala masih kedudukan tinggi dari sepatutnya..saya memang ada uri rendah tahap 1..ada kemungkinan baby akan pusing ke kedudukan asal, atau saya patut ready untuk ceaser? Anak first kelahiran normal.siapa ada pengalaman macam saya? Tq ?

1 Balas

Cik puan boleh tanya terus kepada doktor utk permasalahan cik puan ini.. Sebab hanya pakar saja yg mampu utk memberi jawapan yg tepat bagi permasalahan cik puan.. Masalah bayi songsang bukan perkara kecil utk dirujuk dimana2 platform media mahupun di internet.. Saya doakan agar cik puan selamat melahirkan bayi dgn cara yg diidami kebanyakan ibu2 (kelahiran normal).. :)