Kedudukan Bayi Senget...

Salam. Nak tanya ada tak yg sama macam saya. 37 week kedudukan janin senget dalam perut bukan melintang atau songsang. Kepala sudah di bawah tapi senget sedikit. Ada solution tak utk baby engaged.....

2 Balas

Doktor cakap xelok ke? Kalau xda, rasanya takda pe perlu dirisaukan.. Saya macam tu OK je.. Dah nak bersalin dah pun 14/2 ni. Hehe. Boleh normal je..

4y ago

Ohh okay.. Sebab risau dia tak masuk kedudukan dia jadi overdue n apa2 ke.. Tq ya

Sy ms 2nd bby doc ckp oblique lie.. Tp doc ckp selagi kpla bby dekat bwah xda masalh.. Alamdulillah sy bsalin normal..

4y ago

Ohh okay sebab anak first kan takda pengalaman n bnyk yg dirisaukan 😊tq ya