Keputihan kuning

Salam. Saya dah 18w. Seminggu dah kerap keputihan kekuningan tanpa gatal dan bau, tak banyak mcm period. Keputihan kerap keluar waktu pagi dan masa saya banyak berjalan. Kalau saya tak banyak bergerak seperti baring, kadang2 keputihan putih je yg keluar. Tak banyak mcm keluar pada waktu pagi. Ada ibu yg pernah alami.? Khamis depan baru ada appoitment di klinik.

3 Balas
undefined profile icon
Tulis jawapan

biasa aktiviti yang mempengaruhi keputihan. .kalau Sy, mkin kuat kerja bergerak, makin kuning jadi nya. .kalau rileks malam tidur santai malas malasan, jd kering pula. .Bg Sy normal selagi x gatal Dan sakit kencing.

3mo ago

Kita sama tak gatal dan bau selalu keluar time banyak bergerak sy ada buat hvs masa early pregnancy takde jangkitan apa2 cuma ada gbs sikit dan da makan antibiotik. Kalau nak tenang buat je hvs at least dpt antibiotik dan nanti time nak bersalin maybe kena drip antibiotik