keputihan kuning

hi mommies! sy dah 38w2d n sejak akhir2 ni kalau banyak gerak mesti keputihan keluar warna kekuningan sikit tp takde gatal n bau. dah inform doktor dia kata normal je. ada tak mommies yg sama mcm sy? risau gbs wpun doktor kata normal hm

keputihan kuning
1 Balas

ada buat vaginal swab tk sis?? dr masukkan muncung itik n swab then swab hntar ke lab test bru boleh tau normal ke tk, gbs ke tk. kalau dr ckp normal, awk berkeras je yg awk nk buat swab. then tunggu je result. mudah mudahan bkn gbs lah