Jantung Baby

salam.. saya 6w4d pregnant.. td scan doc kata jantung normal baby 120 ke atas. tp baby sy 115-119.. normal kah? ad tak supliment bagus utk jantung baby?

8 Balas

Kenapa masa dr bgtau rate jantung baby puan tak tanya? Mereka lebih pakar sepatutnya puan refer pada mereka. Setakat ni yg saya tahu normal rate 120 tu pada minggu 15 ke atas. Sebab mAsa tu nurse akan check jantung baby tiap kali appointment

masa saya ke columbia , dr sana ada suggest fish oil yang khas untuk ibu mengandung , bagus untuk jantung dan otak baby

Baru 6 weeks.. Kdg jantung xdgr lg.. Kalau dh dgr jantung tu dh lega xkisah brp degupan dia..

Sy scan 7w dh dgr jntung baby kuat sgt lju gk la..tp doktor ckp ok je xde masalah..

Kecik lg bha tu baby 6w... Degup pun x kuat.

6 weeks nampak jantung da? Ajaib

4y ago

saya 6week memang dah dgar jugak jantung baby..kuat

Knp xtnye nurse truss

Sis baru 6w ke?