8w5d tak nampak jantung lg.🥲

Hai smua. Bdsrkan pengalaman korg. Minggu keberapa bru nampak jantung baby? Sy scan td baby dah nampak dlm kantung saiz pun sama dgn usia. Tp belum nampak jantung. Doc bg appointment lg 2 minggu. Perlu ke sy risaukannya??

2 Balas

Pengalaman sy 6 weeks dah boleh nampak heartbeat. Tp biasa kalau tak nampak dr akan repeat scan. Insyaallah nanti ada tu jgn risau sgt ye

2y ago

Lupa nk ckp. Sy 6 weeks nmpak heartbeat scan ikut vagina. Kalau scan atas perut mmg xnmpak heartbeat sbb kecik lg. Dr scan awk ikut vagina ke perut ? Kdg2 tarikh lari pun boleh jadi belum nampak heartbeat sis

tak perlu risau.. pengalaman sy 10w nmpk degup jantung

2y ago

baik sis.. terima kasih sis..☺️