Kelengkapan Baby

Salam sape due dkt sini bulan 11? Mcm mne persiapan? Da siap semua ke? Sye semua da sttle beli.. Tapi belom basuh and pack lgi..

44 Balas

Sy due 30/11.. seme brg dah siap pack.. coz 3 mggu lpas sy admit ward😂😂..Masa tu nurse Tanya brg BBY bwa masuk ward skli..sy ckp brg BBY blom pack..jenuh tahan telinga kna bebel dgn cik misi dgn husband..misi ckp sptutnya 5 month dah kna stanby brg BBY masuk Dlm kete...panik jge ngat Ritu bby nk klua 7 month.. alhamdullilah Skrg BBY baik2 je dlm tummy 😂😂.. pas kluo ward, semua brg BBY dah bli bgi complete pack masuk bag.. tggal brg mummy je x brp complete..