Kelengkapan Baby

Salam sape due dkt sini bulan 11? Mcm mne persiapan? Da siap semua ke? Sye semua da sttle beli.. Tapi belom basuh and pack lgi..

44 Balas

Sy semua dah setle tggu nk masuk kan dlm kete je beg ..tu pon ada je brg nk beli lagi selagi belum bersalin ni hahahha..

Due date 9/11/19 Da sttle smua trmsuk beg bwk g hospital... Stndby awal sng.. T ape2 brlaku xlh kelam kabut..

awal buat persiapan., supaya tidak kelam kabut nanti. hehe. anyway, semoga semua baik baik saja 😊💕

Saya due date 30/10 pun takpack apa2 lagi 😅 brg baby tinggal pakaian dgn stroller ja takbeli lagi

Saya due 8.11.2019 sume dh siap,sbb baby asik dok bawah je menekan2 kt bwah,risau salin awal plk..

Sya..tp xbli pape lg ni..btl2 xde msa..spe2 blh bg list brg yg penting tak..snang bli tu je dlu

Dh kena standby beg..kfay nurse dh siap2 surh kemas beg dr skrg..abis week ni dh 32w..due 15.11

Due 11/11 dah ready semua..nnt klu ada tanda terus angkut letak dlm kereta pergi hospital je..

4y ago

sama la 11.11 tpi Saya kena serah diri 10.11 sbb Saya gdm

Saya due 26/11.. barang baby semua dah beli n basuh..cuma belum masuk dlm beg je lagi..😀

da bole packing n bsoh sbb mcm sy due date buln 11 tp brsalin buln 9

5y ago

nth sbb bby nx kuar awl kot..ttbe je rse contruction