Kelengkapan Baby

Salam sape due dkt sini bulan 11? Mcm mne persiapan? Da siap semua ke? Sye semua da sttle beli.. Tapi belom basuh and pack lgi..

44 Balas

Sy due 30/11.. seme brg dah siap pack.. coz 3 mggu lpas sy admit ward😂😂..Masa tu nurse Tanya brg BBY bwa masuk ward skli..sy ckp brg BBY blom pack..jenuh tahan telinga kna bebel dgn cik misi dgn husband..misi ckp sptutnya 5 month dah kna stanby brg BBY masuk Dlm kete...panik jge ngat Ritu bby nk klua 7 month.. alhamdullilah Skrg BBY baik2 je dlm tummy 😂😂.. pas kluo ward, semua brg BBY dah bli bgi complete pack masuk bag.. tggal brg mummy je x brp complete..

Sye 7/11... alhamdulillah klngkpn g hsptl sume dh siap...tnggl nk msukkn dlm kete je,cume ade je lg cm nk bli...hahah,sje gtl2 tgn,sbb brg2 bby sume comel2...walaupn dh ckop,tp still rse nk tmbh lg...😂😂😂

barang baby semua dah siap . barang mommy pn dh siap pack dua dua beg dh siap letak dalam kete .. cuma jamu untuk berpantang je tak beli lagi . mommy semua boleh suggest tak jamu apa yang elok selain jenama air mancur ?

4y ago

Produk ummialya sis.... Saya pun due bulan 11

tadi misi kkia ade tanye.. sy pon cakap semua pon da ready dlm kete.. die kate bukan tu ja.. awak punye mental da ready.. senyap teros sy.. hahahaaa first baby lg nih.. nak jawab pon terkedu..

4y ago

amiin.. insha allah

Sy 3hb 11..alhmdulillah smua y bsr dh bli. Now nk bli2 brg mummy lak ckit lg.. Bsuh pn smua bju dh bsuh. Pack tgu hjg bln blik kg. Sb spruh brg bby ad kt kg..

Hee. Sy 10/11. Barang baby dh siap basuh and pack. Belum masuk dlm kete lagi. 😅 Brg momi je xckup lg. Nk beli towel lah, thermos lah. 😅 Risau pulak rasenye

5y ago

Terima kasih banyak2 sis🥰🥰🥰

17hb nov.. Brang2 blom prepare lgi.. Tpi brang2 kaka dn abg dia yg lame dh stanby basuh sume.. Tngal nk cri lgi sikit2.. N beli yg penting2 jerk.. 😚

Saya Due 17/11 , Beli Kelengkapan Ambik Masa 1 Hari.. Packing Beg Hospital Ambil Masa 2 Jam.. Alhamdulillah Settle Semua Tinggal Tunggu Masa Je Ni 😊

sy due 30/11. alhamdulillah semua brg dah siap beli.. bru minggu lepas basuh.. tinggal nk packing je.. hehe.. tunggu bag mummy n baby smpai...

saya due 24/12 tp dh siap dh packing barang baby.. sbb saya preggy twins.. risiko keluar baby awl.. cuma brg mommynya belum pack apa2 haha