waktu check up

Salam. Pernah tak ibu ibu mengandung buat check up kat klinik waktu petang sebab sibuk pada waktu pagi?

18 Balas

Pernah... ramai jgk org... n agak kalut sikit.. sbb tiba2 ad masalah n kene jumpe doktor terus laa.. kene cek laa.. kene buat appointment la... n lepas tu nurse suruh dtg awal dh.. jd dye buat appointment pg.. hihi..

Sy sentiasa ambk belah petang. org tk ramai dan tak sibuk. Lg pulak musim covid mls nk bersesak baik ambk ptg je

saya memg pilih masa petg sebb balik keje kul 3. okey je bila da buat temu janji, tak ramai

sye dri awal smpai dah nak bersalin appointment mintak belah petang.. tak ramai sgt.. dan cepat. 😅

4y ago

Samaa. Nurse kat kk pun dah tau dia bagi ptg je. 🤭

awal2 jak appointment pagi, 2-3 kali.. baru ambil appointment petang.. xramai org..

Petang lg best xramai org😂 sy suka checkup petng,jumpe nurse pun lama,,

Ya sy pernah. Tp selalunya mintak awal sbb boleh settle benda lain lg.

semua TCA saya petang. ada 2 atau 3 kali je waktu pagi. 😀

sy slalu set appointmnt ptg utk check up..xramai org sgt...

Sy selalu pegi waktu petang...sbb x ramai org