morning sickness 3 hari

Salam, normal ke morning sickness 3 hari sahaja? (tapi teruk sangat sampai tk boleh bgn, asal makan muntah). Pagi ni alhamdulillah selesa sikit. Normal ke ye

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

normal, awak kira beruntung. yg takde morning sickness langsung pun ada.. so bersyukurlah dpt merasa jugak dan bersyukurlah tak kena lama². tp kena beringat jugak, MS ni kadang² 3rd trimester pun boleh datang semula.

3y ago

Tulah sis. Baru je tanya pagi td ni tghari badan tak sedap balik 😂

Normal sis.. sama mcm first pregnant sy, sickness kejap je. Lepas tu ok.. berbeza dgn second baby skg ni, smpi skg msh sickness 😅

It’s normal sis, sepupu sy morning sickness dia sampai tak bileh kena cahaya langsung, kena duduk dalam bilik jeee😅

3y ago

Hehe okay sis terima kasih 😘 ni pun ada lagi dia main2 pula hehe

VIP Member

It’s normal sis. Ada yang sampai ke sudah morning sickness dia

VIP Member

Morning sickness lain lain

Normal