morning sickness 3 hari

Salam, normal ke morning sickness 3 hari sahaja? (tapi teruk sangat sampai tk boleh bgn, asal makan muntah). Pagi ni alhamdulillah selesa sikit. Normal ke ye

6 Balas

normal, awak kira beruntung. yg takde morning sickness langsung pun ada.. so bersyukurlah dpt merasa jugak dan bersyukurlah tak kena lama². tp kena beringat jugak, MS ni kadang² 3rd trimester pun boleh datang semula.

5y ago

Tulah sis. Baru je tanya pagi td ni tghari badan tak sedap balik 😂