Cairan coklat

Mummy semua, saya lagi 10 hari nak period, tapi keluar cairan coklat. Boleh bantu tak itu apa? Nak kata period awal tapi sikit sangat. Mcm sekali keluar mcm tu je. Ada dalam 3-4 hari juga. Ada mummy pernah mcm ni tak? Ke itu mmg period.. sbb sy tak pernah period sikit sngt mcm tu

2 Balas

Mcm pernah. Period. Mungkin sisa period yg tak keluar habis. Tunggu & lihat. Sebulan tak period akan dapat UPT double line sama terang untuk single pregnancy.

jumpa doktor tak sis? sbb skrg sy tgh alami. 15 hari lagi nk period