Confius pregnant atau tak

Saya nak tanya sikit kalau ada yg pengalaman mcm saya.. Saya last period 14/3..then 29/3 tiba2 ada darah keluar sikit tak lekat kat panties..just bila kencing saja..ada kekadang keluar lendir2 coklat muda..dan kekadang bercampur dengan keputihan.. Saya check UPT -ve..skrg dh hri keempat cuma sedikit lendir coklat keluar..ini tanda pregnant atau period? Sbb saya x pernah jadi mcm ni..baru 2 mggu last period😢

2 Balas

Skrg sis mcm mna? Preknen x? Sy mngalami skrg mcm yg sis alami😢

2y ago

saya pn mcmtu sis , first try upt naik line samar2,, lepastu chck klinik gov dia cakap rahim kosong and upt negative.. 2bulan lebih tak datang haid .now keluar lendir coklat .mula2 tu dia keluar sikit jer nampk kat sluar dalam .pastu sekarang asal lepas kencing jer ada lh keluar lendir coklat .semalam ada keluar darah tapi tak banyak sikit jer .nak jer naik emergency dia orang cakap tu nk datang period .

semoga dipermudahkan urusan sis 😊