barang baby

salam, nk tye pendapat mcm beli pampers NB ni kena beli byk ke..atau beli size s terus? dan baju baby newborn nk beli bpe helai? atau lebih baik beli size 0-3 , 3-6 ?

24 Balas

Sy beli NB 1 je,Saiz S yg lebih..Klu Saiz NB abis n BBY masih guna so beli lg..Xlah membazir..

Bagus beli terus 1 pack tu kalau baby tidak besar, baju new born tidak perlu banyak 😁

Kalau baju, better beli 0-3 / 0-6 terus, boleh pakai lama sikit

beli 1or 2pek je