baby 10bulan

klu bby bnyk tdo. tkpe ke? bby sya tdo 3pgi - 9pgi. sbb sya kje blik pkul 12mlm. biasa amik kt pngasuh. dia dh tdo. bngun 9pgi. bgi breakfast pstu tgk cartoon. main . pstu pkul 11pgi tdo. pstu 2ptg bru bngun blik. pkul 5ptg hntar rumah pngsuh. yg tu x tau jdual tdo dia. nk tnya. ape kesan kurang dan lebih tdo pda ank.

1 Balas

Normal, anak 10bulan siang akan kurang tdr tapi kerap. Mlm dia akan tdr lebih lama 6-7jam. Bangun 3jam mcm tu baru ngantuk balik.