Baby 10 bulan

Hi ibu, sy nk tnya.. sy jage wktu tdo ank start dr 2bulan.. mmg tdo awl wktu malam. Start pkul 7.30mlm da tdo. Skrg 10bulan. Tdo pkul 8mlm smpai 7pg.. kalau tdo rumah mak, family bising sbb ank sy tdo awl sgt.. dyowg ckp sy tk bg ank brgaul dgn org lain.. ank sy mmg tk bole dipkse utk tdo lewat. Pkul 7.30 mlm msti da ngntok.. wktu tdo siang die plak 2kli tdo.. pkul 9.30pg hgga 11.30pg.. pkul 2ptg smpai 4ptg.. sy first mom.. ad tk ibu2 jge wktu tdo ank.. tdo awl ok tk..? Sy start ank umur 2bulan tk pna kluar malam hgga la anak da 10bulan. Sy tk kesah tk kluar mlm sbb sy da puas enjoy mse ank dara dn mse nk dpt kn ank pertame pn 2thun bru kluar baby yg comel ni..#firstmom

2 Balas

saya pon macam puan jaga waktu tido anak. anak saya pon tido awal malam. cuma waktu siang dia tido sekejap2 kadang 1/2 jam, tapi 4x biasanya. malam dia tido awal 7.30 atau 8 MLM dah tido.

2y ago

ank puan brpe bulan? bgun malam mntk susu brpe kali bgun ya ?

okay je tu awak. lagi bagus ada schedule tetap.