😔😔

Salam... nk tnye sy bru 31 week sya dh rasa sakit perut ... sakit belakang and ade keluar mcm darah wrna coklat knpa yea mcm tu ??

8 Balas

Awak saya suggest better pergi hospital dan beritahu ada keluar tanda seperti darah coklat sedikit dan sakit perut tu kena kenal pasti contraction setiap berapa minit jangka masa nya tu...tpi kalau tanda darah tu biasanya tu tanda nk bersalin...demi kesihatan baby dan ibu...pergi hospital tau...semoga semuanya dipermudahkan untuk awak

cek dkat hospital je sis.. kdang tanda nak bersalin setiap org tak sama & tak semestinya 38 week keatas baru ken bersalin.. bkn apa tkut lewat cek nanti keadaan baby yg tak ok..

tiap kli sy check up kk..misi sllu pesan prkra ini..smua tu klu ada brlku trus ke hospital..xpyh tgu2..xpyh tya2.

trus ke hospital.. jika ada bukaan jln dikhuatiri bersalin awal... dptkn rawatan segera

klau keluar drah better refer dr sis.

p sepital mcm tanda² nk bersalin

trus g hsptl sis takut ada bukaan

teruslah ke hospital