Perut sakit

Salam ibu2 sekelian . Nak tanye sikit.. hari tu ade keputihan keluar dngn adre sikit je mcm darah.. lpas tu perut ada rasa mcm krem dan pedih..normal ke tu? Bru preggy 9 week

12 Balas

kalau ada keluar darah awal kehamilan better jumpa dr untuk kepastian. sy pernah gugur, sebelum tu memang keluar darah wrne coklat, xlama lepas tu keluar darah warna merah. last2 keluar darah beku.

Better jumpa dokter sis sbb dalaman kita tak tahu.. Lagi stu klau buat buku pink misi akn slalu pesan klau keluar darah walaupun sikit jgan tangguh2 terus jumpa dkter..

Sis bekerja ? Saya saran ambil jee cuti . Saya dulu 6w pun macam tu dua kali turun darah sbb jalan banyak and kerja . Kena jumpa dokte inform

Better pergi cek sis.. saye sebelum ni pernah gugur. Mule2 darah coklat lepas tu darah pekat keluar ketul2.

nk bersalin dah tu kalu 9 bln ,tanda².. kalu baru lagi mungkin ada masalah kut..

Tak normal, berlakunya spotting/ pendarahan daripada faraj , sila ke emergency

Klau ada drah n sakit tu better g klinik tmbh awal2 ni xtahu jgk kn

"haritu"?? If ada spotting, jgn tunggu lama2 sis.

jumpa Dr..they know better..semoga dipermudahkan

Tak normal. Jumpa doktor sis