BSP

salam, nk tnye semua ibu2 yg pnh sangkut kencing manis time preggy... Sy da 2kli cek bsp ni naik... Kli pertama cek pkul 10 naik dgn bacaan 7.3,pstu kli kedua pulak utk hri ni bacaan dye 7.0... Yg pelik skrg pg2 cek pkul 8pg ok pulak... Ibu2 yg buat bsp tu lps pkul 8pg cek mkn ape ye? Sy kli kedua cek mkn roti jagung je... Dgn air kosong... Tk mkn nsi pn... Bole kongsi kn tk ibu2 mkn ape lps pkul 8pg tu??

4 Balas

Sy biasa check 8 pg bwah 5 sb mlm kte puasa.. Pas tu kul 10 still bwah 5..mkn 8.30 pas 2 bykn mnum air msk or jgn sntuh lngsn mknan mnis smpai kul 10..alhmdulillah arini check kul 8 n 10 bsp still sma.. Nk tgu kul 3 lak

5y ago

Sy tk thu yg psal pkul 8 last bole mkn pkul bp... Sbb kn dye jarak 2jam je pstu cek.. Selain tu mcm ade masa lama sikit... Owhh, baru phm🤣