Spe prnah kne buat bsp 7x . pkul brpe sbnrnye nk kne puasa mkn? sy betul2 x fhm cara.

Bsp sy dh 2 hari hypo. Kne buat bcaan bsp 7x.. Kne tahan wad skrg nie.. biasa buat 4x je.. Yg 7x ni sy x tau bila kne start puasa makan.. ada yg tau caranye tak. Bcaan sblm dgn slps mkn tu brpe bacaan yg elok?

1 Balas

ada tanya nurse/doc tak kenapa kena buat 7x? & waktu yg kena puasa/blh makan? sbb benda ni bahaya kalau taktau & bila dah hypo ni efek byk benda juga.

1y ago

Aamiinn terima kasih sis.. Bsp 7x ni td sy dh tnye nurse katanye xde kne puasa mkn.. blh mkn bila2. Cuma dyorg nk kan bcaan 7 kali tu smua nye cantik.. Bcaan sblm dan selepas mkn.. satu je merah esok kne buat bsp lagi..