Kehamilan

salam.. Nk tnye la... Sye dh 2 bulan lebih period x dtg lgi.. Tpi bile sye test kehamilan negatif.. Knpe ye...

2 Balas

Hormon tak stabil tu sis.. sy pun pernah mcm ni waktu bru khwin, nak dpt ank 1st hampir 2tahun mencuba sehingga sy guna Opk utk detect wktu subur sbb 2,3 bulan baru haid.

5y ago

Klau sis ada masalah haid tak teratur dan susah nak tau wktu subur, OPk memang sangat membantu. Tpi sy dlu hampir beberapa bulan guna opk mmg lgsung tak jumpa wktu subur. Smbil2 berOPK, sy guna krim furmon juga. Lepas sebulan guna krim furmon terus haid dan jumpa wktu subur. skrg anak first dh umur 2tahun 2bulan.. dan tgh preggy 20weeks 2nd baby.