OPK +ve

Salam nk tnya,.boleh jd ke opk +ve pd cd29? Xlmbt sgt? Sy opk dr lps abis period smpai hri ni,.ni 1st dpt +ve ,.3hri lps sy test upt 2line tp kabur,.due period sy 2hri lg ..Bru nk ovulation pn boleh menyebabkan upt +ve ke?

OPK +ve
4 Balas

Sama la mcm saya. Saya dpt opk +ve cd54.. saya ada pcos and ni frst time dpt positive lepas makan metformin. Pagi semalam buat upt samar sgt2. Harap ada rezeki kita dua tahun ni.. aamiinn