hb low

Hai saya nak tanya kalau mkn ubat iberet tu minum sekali gn sunquick tanpa gula ok ke??ataupun bole ke mkn sekali gn buah oren sunkist..mintak pendapat yaa..rasa kalau minum gn air kosong bau ubat xbole nk tahan..sy 19week hb drop 10.5 n ada gdm on diet ?please pendapat

1 Balas

Boleh sis. Lagi bagus macam tu, nurse saya cakap kalau air limau kasturi tu pun lagi bagus.

4y ago

Kalau makan dengan ubat saya kurang pasti, tapi kalau minum air lemon time mengandung org cakap bagus untuk badan.