Positif negatif

Salam . Nk tnya ibu² saya test guna farmasi punya upt rm6 yg titik tu positif 2x test positif . Tp arini terdetik nk beli yg watson punya dip n tell warna biru strip punya . Tp negatif , knpa ya ? Ke yg strip lambat detect ? Tqia

2 Balas

mungkin waktu awak check tu mempengaruhi kot.. awak check awal pagi.. waktu kencing yang pertama.. sbb hormon hcg paling banyak lepas bangun tidur.. InshaAllah positive tu..

maaf puan sy tiada pnglmn guna strip sy guna jnis cassette upt...sy rs better puan g klnik n chck..tu lg better..mg dpmudahkan segalanya .aamiin