Upt strip positif @ negatif

Salam semua ibu², blh tlg tgok kan upt sy positif @ negatif 😅

Upt strip positif @ negatif
8 Balas

repeat gune dip n tell kotak hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Atas tu upt saya masa 5/6 haritu.. saja check sbab keputihan.. ingatkan indent line.. so buat bodo je. Pastu 7/6 try buat lagi test dah terang benderang dah

positif ni rasanya sbb sya dlu mcmni la. guna mata kasar susah nmpak. tp bila gambar nmpak dua line. skrg dah 20 minggu

nampak double line tu.. tapi samar sbb awal rasanye.. nnti lagi seminggu.. sis check balikk.. 😊

2y ago

Baik sis nnt sy cek balik😊

Hye, nk tnya khabar sis. Skrg pregnant tak? Kes skrg mcm sis line samar

Saya pun jdi mcm nie

2y ago

awak dah cek balik kah

Updte sis..

negatif