luka czer berair

Salam ...nk tnya apa ubt untuk keringkn luka czer...luka sy dh baik dh..tp di tgh2 ade berair sedikit..dh lap kering2 pn mcm berair lg..ada ubat tuk keringkn luka x selain lap kering?minta pndpt ibu2

1 Balas

Selalu dap tempat keluar air tu setiap kali lps mndi.. Bila tido tu buka tmpt czer tu.. Spya cepat kering.. Sy sapu vaselin tmpt berair tu.. Mmg kerap kena lap sis.. Xblh nk lari dri berpeluh kt situ.. Tp kena rajin lap2..