Luahan hati

Sy bersalin czer kli pertama,itu ari dh ok.tiba2 berair kli ke2,dh stress dgn bby dgn luka czer lg.suami amk mudah n gurau y buat lg sy stress, ingat sy nk sgt ke czer.leh x ,xpyh g klinik byr just g farmasi beli cream gel untuk luka berair ini ada lubang .nk g klinik swasta duit lg

3 Balas

Pergi klinik kerajaan tu sis, jgn letak cream gel tu klu doc x recommend tkut makin melarat.

pergi kerajaan boleh kan? kena cek jugak tu takut infection. mntk nurse KD cek pun okay

dh check doc suruh pki ubat cuci luka je

5mo ago

Alhamdulilah, dah okay. After 2 week kena pergi buat fisio pulak.