help me please☹️☹️

salam nk tnya ,,ade tak tips untk naik kn HB ? ???sebelum² ni HB sya tak prnah sangkut,,2hari lpas pergi checkup tiba² sngkut HB saya turun 10.6 ??23/4nnti kna dtg jumpa doktor lagi skli sbb HB..

1 Balas

Jgn sedih.. saya pn sama.. so doc sruh makan ubt diberi dgn air kosong or jus shj.. jauhi caffein.. mkn buah jambu batu, papaya, mangga n sayur hijau cm bayam n kangkung.. actually boleh je refer dkt bku pink utk anemia.. learn from there ok.. sy pn kena check blk ni mggu ni huhu