anemia teruk

ade sape tau tips naik kn hb dgn cpt tak? hb sy drop 7.6.. 8week5dy usia. ade siapa pernu try jus mamariam tak? naik ke? sbb nurse kata xpyh makan tu.. huhu. help me .. #ingintahu #firstbaby #1stimemom #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy mkn ubat dgn jus pati delima gulsan..setakat ni hb semua 11 ke atas..xtawla kebetulan ka apa,setakat ni xda lg mslah hb..sbb amal jus delima ja dgn zincofer yg kk bg..mkn waktu malam,lepas 2 jam makan..contoh last makan pukul 7 mlm,pukul 9 makan ubat dgn jus delima..

Bykkan makan jambu batu.. pastu makan byk sayur.. daging.. ubat klinik pon jalan lupe makan..