baby

Salam nk tanya .saya tersilap mkn serunding yang dah berkulat saya xtahu serunding tu dah berkulat saya cuma rasa berbeza serunding tu .saya perhatikan betul2 baru nmpak yg serunding tu dah berkulat.serunding xberkulat sepenuhnya lagi.ADA apa2 effect xpada baby ? Saya cuma makan 3 suap sahaja.

3 Balas

Kulat xpasti la pulak blh effect baby tp mgkn effect pd puan. Jika risau blh consult doc ye.

Banyakkan minum air sis. In shaa Allah takde ape. Biasanya cirit birit je la kot.

Xefek pd bby..tp mungkin sis akn kena food poisoning