maaf lari dari tajuk

sekarang saya dah nak masuuk 31 minggu ..persiapan pon baru 50 % ..ada tak ibu2 kay sini yg mengidam atau nak makan dodol atau serunding ..sudi ke ibu2 bantu sy dgn membeli jualan sy ..dodol dan serunding dari kg laut kelantan ..semoga ada yg sudi membantu sy ..ini sahaja cara sy meniaga secara online ..#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

dodol rm berapa jual?

8mo ago

sekilo rm20 sis ..noleh campur 3 perasa ..durian ,pandan ,gula melaka ..sekilo anggaran dalam 55 ke 60 biji bergantung saiz