Berpuasa untuk bacaan bsp

Salam. Nk tanya. Saya pregnant 27weeks and gdm masa pregnant. Nak tanya kalau kita nak buat bacaan bsp keesokkan hari, kita perlu berpuasa kan malam sebelum tuu. Tempoh berpuasa 10pm sampai 8am. Dlm tempoh tuu (10pm-8am) kalau kita rasa terlalu lapar boleh ke minum air kosong? Ke tak boleh? Saya risaukan baby and at the same time risau ganggu bacaan bsp pada pukul 8am.

1 Balas

Sblm start puasa tu(10pm-8am)..cer mkan skit..nnt xlah terlalu lapar..😊