Bacaan Bsp

selamat pagi semua firstime buat bsp nak tanya sebelum breakfast bacaan 4.8 (8am) selepas breakfast 2jam bacaan 4.7 (10am) normal ke mcmtu? then selepas amik bsp untuk untuk lunch boleh snacking tak? thankyou 😘#pleasehelp #1stimemom

Bacaan Bsp
2 Balas

Bacaan normal. Boleh. Letih saya menahan lapar sbb kena puasa 2 jam sblm next bsp. Dah makan ayam, kambing, nasi, biskut & buah pun lapar lagi. Huhu. Sesiapa ada tips tak?

3y ago

huhu

normal sis , bacaan sangat cantik tuu.

3y ago

alhamdulilah bacaan tade merah sampai malam repeat 2 minggu lagi senang hati hihi