clomid

Salam.. nk tanya klu sapa2 pernah alami kes mcm sy, irregular period doc bagi ubat clomid utk rgsang ovulasi (selalunya dlm cd14-16). Harini dah cd34 tapi cek UPT msh -ve. Ada pernh dgr klau x lekat, memg akan period pd cd28-30.. tapi sy xde period lagi. So kena tunggu lagi utk cek UPT ke mcm mn? Makasihh semua..

3 Balas

Sama macam sy dulu pregnant on clomid...sy check upt Hari tu CD42 baru positif ..tu pun Naik samar2..CD60 baru sy nampak line terang Dan pekat...so sis sabar Dan tunggu lagi seminggu baru check upt...klu Ada mesti Naik line walaupun samar2..

4y ago

Boleh Saya tahu sis clomid cycle pertama ke??

On clomid xsemestinya period hari ke 28-30. Clomid boleh buat period lambat jugak

Tunggu lg sis .. btw nnt test upt lg , hope ada rezeki sis n suami .