period delay..upt -ve ..pls someone help me

Period sudah delay 11 Hari...upt -ve ..saya Ambil clomid (irregular period)biasa kluar period ontime....tahun lepas pernah gugur(ambil clomid juga) time tu delay 10 Hari cek upt +be...Kali ni check2 masih -ve..klu clomid mkn mesti Saya period x pernah delay mcm ni...tlg Saya...adakah sesiapa pernah mcm sy.. check later +ve..

period delay..upt -ve ..pls someone help me
2 Balas

Xpe cek every weeks or 2 weeks if xdtg period lg..mcm sy sebulan lewat baru upt detect +ve..ms delay 2weeks -ve..kdg ovulation kita xsama..mudah²an ade rezki sis..jgn tlalu stress ya.. positive ok 💕

Try not to stress so much. :)