Buku Pink/merah

Salam, nk minta pendapat. Kalau kita buka buku dgn klinik swasta tapi nanti bersalin nk dekat hospital kerajaan. Boleh ke? Ada sapa2 pernah buat tak?

10 Balas

Sy check up dkt swasta. Bersalin semi gov PPUM ok je janji ada buku. Dpt surat lps bersalin tu nnt pegi la register kelahiran anak. Tak ada masalah pun

5y ago

ok...sis..tq ye..sb sy pn ingt mmg xnk buka buku pink kt gov..sb nk full checkup kt swasta..tp perancangan nk bsalin kt gov.