transfer tempat checkup anak

salam . nak tyk sapa kat sini ada pengalaman anak nak transfer tempat checkup setiap bln . sy dr sabah . tp pindah shah alam . nak transfer tempat checkup anak kat klinik ksihatan sksyen 19 .. nak tyk kena buat tarikh tmujanji lg ker ? atau ikut jer tarikh yg kat dlm buku checkup anak ? terimakasih.

5 Balas

Klinik asal bg trikh. Tp sy kol atau walk in ke klinik yg baru utk make sure xd mslah dgn trikh klinik asal. Sbb lain klinik lain hari utk check up ank /ibu mgndung.. sy ni da nk msuk kali ke 3 tukar klinik. Asyik pindah ja..😅

5y ago

ouhh ok sis tq 😁

biase dorg akn suh dtg kk tu tnye dlu . klau dy bg tarikh tu dtg je tarikh yg same . klau dorg xbg tarikh tu dorg akn bg tarikh lain tok temujnji baru .

Ya buat temujanji baru.

5y ago

Yup. Atau nak pergi klinik tu pun boleh.

Pg ke klinik ksihatan yg bdekatan n bgtau dgn nurse kt situ yg kite nak tumpang cekup.. Blh je g ikut trikh yg dbri... Refer dlu kt dorg mlainkn dorg tukar trikh tu ke trikh lain... Mcm sy dri srwak ke jb...

F