Bersalin di hospital swasta

Hai. Saya nak tanya kepada mommy2 / misi2 kalau sy checkup dan beranak di hospital swasta dan baby ada problem yang perlu transfer ke NICU, boleh ke nak transfer ke hospital kerjaan ya? Sebab sy dpt tahu kalau tiada buku pink susah sikit nqj transfer ke hosp kerajaan. Thank you.

1 Balas

selalu nya bby kalau detect awl ade problem swasta terus tolak pegi gov. dorg xnak accept high risk unless situ ade pakar.