Checkup pregnancy

Salam ibu2 ..nak tanya..sy bukak buku dkt klinik swasta n checkup kat sana..skrg sy dah 29 weeks..boleh ke kalau sy nak proceed checkup di kk?

1 Balas

Boleh minta surat refer dr doktor klinik swasta ke kk untuk proses transfer in. Tapi ada surat refer atau tk pun nnt akan kena persoal "kenapa tk bukak buku dr awal kt KK? Swasta bkn check betul-betul pun." 😄 #pengalamandirisendiri

3y ago

ye..kita ada sbb knp nk proceed kk..ok2..tq sis ats infonye..🥰