Berat Naik Masa Mengandung

Mommy2x ada pengalaman tak,berat naik mendadak,xsampai sebulan naik 2kg..sy baru 30weeks..ada kah sy kencing manis? hari tu minum air gula kandungan 5 bulan xde kencing manis,sekarang da masuk 30weeks berat naik setiap sebulan 2kg ??‍♀️ sekrg control makan pun naik 2kg juga..

1 Balas

Pernah naik 3kg dalam masa sebulan. Tapi tak ada kencing manis. So nurse pesan jaga makan jela. Baby terlalu besar pun susah juga nak bersalin nanti.