alahan

salam, nak tnya spe dkt sni ada alahan xbole bau org menumis2.. bila bau je mesti rse nak muntah pening.. mmg xbole nak msak lah.. mcm mne nak atasi.. bau menumis tu rse mcm bsuk sgt.. ?

41 Balas

Sama lahhh kita 😅😅. Bau downy yg manis pn xleh . Loya nk muntah .

Sama sis first pregnant dulu sy pun tak blh bau asap org masak mesti muntah

5y ago

Mestilah kene faham sis😊

Jgn harap blh msak..jwbnya termuntah dlm kuali huhu..4bln dapur x berasap..

5y ago

In sya Allah.doa yg baik2..semoga masalah kita selasai secepat yg mungkin..

kalau sye, sye sedia kan asam kulit limau 2 dgn minyak cap kapak

bla kt umah sgala bau xblh.. kt luar oke blh than lgi.. 😂

Wslm, masa 1st tri sy mengalami nya. Lama2 hilang sendiri

Saya awal2 pun mcm tu..lpas 3bulan da ok..

tgk atas org jgk sickness nyerr...

sama mase mula2 mengandung

Samalah dengan saya..