Alahan bau

salam,korg nk tnye mcm mne korg buat bila ada alahan bau bila org menumis lagi2 tumis sambal..xbole bau btul lah..tgh tdo pun bole tjge..jiran ni plak hari2 msk sambal..pening kepala..nk nges je rse..

2 Balas

Tutup pintu, tingkap dan pakai mask

11mo ago

tu lh pntu tngkp dh ttup ad bau lg..mmg kne pkai mask lh nie..hrp2 cpt lh abis alahan ni..haha thanks bg idea

Saya dulu pakai mask dalam rumah

11mo ago

Ya, saya faham awak. Selalunya yang menumis tengah malam ni jenis yang meniaga kan. Saya sendiri masak pun pakai mask