Discharge

Salam nak tnya. Ada tak ank ibu2 pernah alami benda ni. Discharge. Baby prempuan. Bby sy kena masa dia dlm Hari yg first,setitik je. dah bawa hospital dan Dr Kata normal Sbb hormon ibu. Next umur 9 bulan. Dr prescribe antibiotik. Ni setahun 5 td buka pampers dia nak mndikan Jadi lagi. Benda yg Sama. Warna yg Sama. Sy cuma nak tahu Ada tak baby prempuan ibu2 pernah jd Ada discharge mcm ni Sama mcm bby sy sbelum sy bawa dia pergi klinik/hospital.

Discharge
3 Balas

Warna ni tak pernah. Tapi masa anak perempuan saya dalam hari, dia keluar keputihan & ada hari yang ada darah sikit. Yang tu normal sebab hormon saya pergi dekat dia. Lepastu dah takde dah. Cuma beberapa kali tu je masa dalam hari lepas lahir. Sekarang dia setahun lebih. Takde sebarang discharge.

Ni bukan cirit ke sis? Biasa kalau discharge baby perempuan tu macam sikit je tu pun masa baby jee awal2 kelahiran. Kalau dah setahun tak permah pulak dengar. Tapi nampak macam cirit. Bukan ek?

mcm bukan discharge je tu