TOLONG BAGI PENDAPAT

Salam, nak tanya sy pegi emergency ada kes lpstu doc scan dia cakap kecik sbb tak sama last tarikh period ikutkan 6week plus tp bila scan 4week plus. Doc cakap da gugur so dalam masa 2week ni tunggu dia keluar sendiri or cuci. Siapa ada pengalaman mcm sy? Boleh share tak? First baby 😔 tak boleh nak selamat kan ke? Cmne eh ? Please replyyyyyyyyyyy

6 Balas

kalau takda bleeding atau sakit perut tu normal jalaa.. kdg tarikh period pn tak betoi sgt.. lgpn bby still kecik, lain kalau sebelum niy scan ada jantung, lepastu scan lg dh takda jantung, ygtu komfirm la gugur.. kalau tak, takda laa scan byk kali sampai perut besar nak dkt due sbb nnt doc akn ikot yg scan jgk..