TOLONG BAGI PENDAPAT

Salam, nak tanya sy pegi emergency ada kes lpstu doc scan dia cakap kecik sbb tak sama last tarikh period ikutkan 6week plus tp bila scan 4week plus. Doc cakap da gugur so dalam masa 2week ni tunggu dia keluar sendiri or cuci. Siapa ada pengalaman mcm sy? Boleh share tak? First baby 😔 tak boleh nak selamat kan ke? Cmne eh ? Please replyyyyyyyyyyy

6 Balas

klu da gugur past 2 week.. mmg takdw hearbeat.. takde harapan sis.. harapan yg ade.. stay strong n positif.. nanti Allah ganti yg l3bih baik pada masa yg tepat..