Takda simptom hamil

Salam, nak tanya saya bunting pelamin. Period lambat 3 hari then lepas check alhamdulilah positive. Sebelum tu n mnggu tu badan lesu, cepat mengntuk n perut sllu rse cramp. Sekrang baru 6w 5day, nak sangat sangat check tpi nak pegi scan klinik takut still belum nampak. Skrng sye xrse apa2 simptom loya ke, mabuk,pening ,lesu, mabuk tu semua. Saya risau.

12 Balas

normal..org kalau bole xnk ade alahan,yang awak nak ada pulak..ape la