Selamat pagi semua..

Salam nak tanya, saya ade x sedap bdan , breast lak sblm ni ngilu2. Pastu smlm saya try cek upt beli dalam shopee yg murah sgt tu hasil ny positive.. tarikh periode last 28 bulan lepas.. klo ikutkan 2 hr lg sy periode.. tp sy dah cek sblm periode ni dah dua line.. adakah betul sy mengandung.. atau sy kene tunggu lambat periode dlu dan beli upt yg mahal dkt farmasi..

7 Balas

Wasalam.. InsyaAllah sis pregnant ni.. Sbb pengalaman sy dlu mcm ni juga, check sebelum lewat period dah double line.. Xpe sis, yg penting jaga makan dulu, jaga diri dulu siap2.. Klu betul ada rezeki InsyaAllah x kemana..

lagi 2 minggu awak check upt lagi, masa check tu elok masa subuh sebelum makan & minum. semoga ada rezeki ❤️

congratulations.. sy pn guna upt dr shopee wrna biru tu... cara Kiraan kandungan pula kira hari pertama last priod .

3y ago

sis dh g check kt klinik blm..

sya test mlm jam 10.30 sbb ada kluar tompak coklat..bla test naik mcm nie..skrg mulut pahit je..

3y ago

yg pelik bila test awl pgi xnaik pn double line..

dah sis... skrmg 19 week da.

In shaa Allah positif tuu 😁

3y ago

kiraan minggu mcm mne ye sis.. klo btul mengandung.. dr tarikh pertama last periode ke

positif tu