Perut sakit

Salam, hi nak tanya mommys pernah tak rasa sakit kt bawah perut ? Bila nak berjalan je perut rasa sakit or rasa mengeras mcm tu . Please help me ??

4 Balas

Sama macam sy.. Skrg 14w masih sakit bawah perot dan kiri kanan.. Lebih2 lg kalau berdiri lama atau berjalan jauh.. Sampai rase sakit pinggang.

5y ago

Baby tengah nk membesar.. Ligamen jd tegang.. Lg 1 hormon kite jugak.. Tp doc kate kalau masih x hilang bile kandungan dah besar kena inform doc

Saya sis.kalau berjalan,terkangkang jalan.rasa sakit bawah prut.terpksa than prut.32weeks dah

5y ago

Yee sama lah tp sy baru 27weeks

Kandungan sis dah berapa bulan?

5y ago

Ohh, 6bulan mmg mcm tu.. Kandungan nak membesar 😊😊

Sis bape bulan dah

5y ago

Sy dulu mcm tu juga... jln² mengeras kena bongkok... 😂😂😂😂 tp klu tegang sgt² and kerap sgt sila pergi hospital sbb adik ipar baru2 nie gitu... g hospital kata nyer ada jangkitan....