Perut cramp & sakit (26week)

Hi moms, nak tanya. Ada tak yg mcm sy? Bila bangun berdiri & berjalan perut rasa senak/krem mcm kita baru lepas berlari tu. Terasa bahagian bawah perut. Sakit sgt.. bila baring ok. Bila bangun berdiri or jalan sakit, bila pegang perut tu baru rasa ok. Baby still gerak. Ini normal ke? Atau perlu ke klinik. Dah 2 hari sakit. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

awak cuma letih sangat. kalau sangat sakit , kena pi jumpa doc